Gradinarit verticale

"Produsul Vertiplant a fost dezvoltat pentru a face gradina verticala posibila pentru oricine."

O mică grădină cu potențial deosebit 

Vertiplant aduce verdele în grădinile unde acest lucru era imposibil din cauza lipsei de spațiu. Produsele noastre oferă acum posibilitatea de a cultiva fructe, legume sau ierburi și/sau de a crește flori într-o grădină care la prima vedere părea prea mică.

O mică grădină cu potențial deosebit

 

Vertiplant reintroduce verdele!

Vertiplant este un sistem ingenios de vegetație verticală. Acesta este complet auto-sustenabil cu ajutorul unui sistem inteligent de irigare si hrănire lichidă automată, care stimulează 

Descoperiți produsele noastre

Despre noi

O echipă motivată și talentată

Suntem o echipă deosebit de motivată și talentată, specializată în crearea de grădini verticale și proiecte verzi cu peste 15 ani de experiență.

Vertiplant este o rețea de parteneri deosebit de motivați, care își folosesc creativitatea pentru a oferi cele mai bune servicii clienților noștri. Conceptul Vertiplant a fost creat pentru ca grădinile verticale să fie accesibile tuturor.

 

Un rezultat verde și înfloritor

Conceptul Vertiplant a fost creat pentru ca grădinile verticale să fie accesibile tuturor. Vertiplant este un sistem ingenios de integrare a vegetației verticale, complet auto-sustenabil cu ajutorul unui sistem de irigare si hrănire lichidă, care stimulează plantele să se dezvolte și să crească în mod optim și să dobândească un frunziș și/sau un colorit deosebit.

Dați frâu liber imaginației...

Partener

KM
    Încărcarea hărții

    Cum cumpăr?

    Vedeți mai multe intrări pe blog pe pagina noastră de blog.

    © 2016 vertiplant.nl / Toate drepturile rezervate / politica de confidentialitate / 6i © 2021 / Loaded in 0,2248 seconds