Gradina verticală

Postat în proiecte
Postat pe marţi, 12 septembrie 2017 la 06:53:40

Gradina verticală este o tendință sau viitor? Cu acest gen de grădinărit, utilizați pereți și fațade, gardul sau chiar sisteme libere pentru a crește arbuști și plante perene. Puteți face sisteme de grădinărit pe verticală, dar ele sunt, de asemenea, gata de vânzare. Dacă aveți puțin spațiu, grădinile verticale reprezintă o soluție eficientă pentru o grădină, utilizându-se în mod optim spațiul vertical.
beneficii:

Spațiile mici devin verzi, se gândesc la balcoane sau curți cu pereți.

O grădină verticală sau un acoperiș verde lucrează la izolație și astfel economisește energie.

Funcționează fonic.

Un perete sau un gard plictisitor devine mult mai fericit și verde.
Gradina verticala

Dacă doriți să construiți o grădină verticală, luați în considerare următoarele:

Vertiplant are parteneri (Hoveniers) care pot răspunde, construi și întreține toate întrebările verticale ale grădinii astfel încât planta să se dezvolte bine și să înflorească.
întreținere

Întreținerea efectivă după construirea unei grădini verticale nu diferă foarte mult de grădinăritul orizontal. Și aici vor exista plante care nu fac bine și va trebui să schimbați compoziția plantelor ocazional. În funcție de tipul de grădină verticală, semințele și pisicile se pot răspândi, ceea ce face posibil ca grădina verticală să arate diferit în fiecare an.

Ați dori, de asemenea, să scrieți un blog de căutare? Va rog sa ne contactati.

Vertiplant cooperează cu o rețea extinsă de grădinari Parteneri. Ele vă pot ajuta cu fiecare întrebare verde verde pe care o aveți. Partenerii de Vertiplant sunt specializați în realizarea unei grădini verticale verticale, prin care plantarea crește bine și se înfloreste.

Urmăriți-ne pe Facebook: Facebook.com/vertiplant, o pagină despre grădinăritul vertical

Posibilă de: Vertiplant

Bloguri similare

© 2016 vertiplant.nl / Toate drepturile rezervate / politica de confidentialitate / 6i © 2021 / Loaded in 0,1409 seconds